Lutikkatorjunta

Lutikkatorjunta on mainettaan yksinkertaisempi toimenpide, joka vain äärimmäisissä tapauksissa vaatii huonekalujen hävitystä. Lutikkatorjunta on kuitenkin aina suositeltavaa suorittaa ammattilaisen toimesta. Omatoiminen torjunta saattaa pahentaa ongelmaa ja pahimmassa tapauksessa levittää lutikat myös naapuriasuntoihin.

Jotta lutikka voi lisääntyä, tulee sen saada veriateria. Pimeällä aktiivinen lutikka päätyy täten sinne, missä se havaitsee ihmisen lämmön ja hiilidioksidin öisin- eli nukkumapaikalle. Tärkeimpänä torjuntatoimenpiteenä onkin suojata nukkumapaikka lutikoista vapaaksi ja estää uusien lutikoiden pääsy nukkumapaikalle ansojen avulla. Kaikki torjunnat suoritetaan täysin myrkyttömästi.

Palveluumme on mahdollista tilata varaus aloittaa lutikkatorjunta tarkastuskäynnin yhteydessä. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli tarkastuksessa havaitaan lutikoita, suoritamme nukkumapaikalle tarvittavat torjuntatoimenpiteet ja suojaamme nukkumapaikan ansojen avulla rakenteista mahdollisesti tulevia lutikoita vastaan. Näin torjunta lähtee käyntiin mahdollisimman nopeasti.

Suoritamme lutikkatorjuntoja kilpailukykyisin hinnoin asutuissa kohteissa pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa. Voit varata lutikkatorjunnan aloituskäynnin 24/7 varauskalenterin kautta. Lutikkatorjunta vaatii tyypillisesti kolme käyntiä, jotka suoritetaan noin neljän viikon välein. On kuitenkin huomioitava, että asukkaan tekemillä toimenpiteillä on merkittävä vaikutus torjunnan onnistumiseen. Tarkemman aikatauluarvion annamme aina paikan päällä.

Kaikkiin lutikkatorjunnan aloituksiin sekä torjuntoihin kuuluu asukkaiden suullinen ja kirjallinen ohjeistaminen torjunnan kannalta olennaisista torjuntatoimenpiteistä. Meillä kommunikoit myös aina suoraan torjunnan tekijän kanssa ilman välikäsiä.