Tilausehdot

Pidätämme oikeuden muuttaa tarkastuksen aikataulua akuutista syystä (esim. sairastumisen vuoksi) ja tällöin asiasta ilmoitetaan asiakkaalle. Asiakkaalla on oikeus perua varauksensa, mikäli aikataulu muuttuu hänelle sopimattomaksi muutoksen johdosta.  

Peruutusehdot

  • Sovitun tarkastuksen peruutus tulee tehdä viimeistään viisi vuorokautta ennen tarkastuksen ajankohtaa. Tällöin tarkastusmaksu palautetaan kokonaisuudessaan.
  • Mikäli tarkastus perutaan alle viisi vuorokautta ennen sovittua ajankohtaa, peritään 50% tarkastusmaksusta. Mikäli tarkastus perutaan saman vuorokauden aikana, peritään tarkastusmaksu kokonaisuudessaan (100%).
  • Ilmoittamatta jääneet peruutukset laskutetaan kokonaisuudessaan (100%)
  • Tarkastusajankohdan voi myös vaihtaa ennen sen alkua. Asiasta tulee ilmoittaa mahdollisimman nopeasti (noora (at) lutikkakoirapalvelu. fi tai puhelimitse 05o 339 6132) korvaavien järjestelyiden aloittamiseksi.

Maksuehdot

  • Tarkastusmaksu tulee olla suoritettuna laskun eräpäivän mukaisesti. Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, peritään lähetettävästä huomautuslaskusta muistutusmaksu 5€. Mikäli laskua ei ole edelleenkään maksettu, siirretään lasku perintään.
  • Lasku lähetetään sähköpostitse ja asiakas on velvollinen huolehtimaan, että on ilmoittanut oikean, toimivan sähköpostiosoitteensa. Lasku tulee laskutuspalvelun kautta (Holvi).
  • Reklamaatiot laskuun on tehtävä laskussa olevaan eräpäivään mennessä. 


Lutikkakoiratarkastuksen varmuuteen vaikuttavat esimerkiksi etukäteen tehtävät valmistelut sekä tarkastettavan alueen puhtaus ja rakenteiden syvyys. Etukäteen tehtävät valmistelut ovat työn tilaajan vastuulla. Työ tilatessa tulee myös huomioida, että koira saattaa esimerkiksi hännällään tiputtaa hännäntasolla olevia esineitä, ja näiden siirtäminen pois tarkastettavalta alueelta on työn tilaajan vastuulla. Valmisteluohjeen löydät täältä. Tilanteessa, jossa Noorakkihallit Oy on korvausvelvollinen, rajautuu korvaus ollen enintään tilatun työn hinta.